The Addams Family
Nog t/m 31 maart in DeLaMar

Stagiaire Social Media

Weet jij welke verhalen werken op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter en in welke vorm? Je houdt van theater. En denk je graag na over nieuwe vormen van vertellen? Dan is een stage bij TEC Entertainment echt iets voor jou.

Als stagiair social media ben je dagelijks bezig met maken en plaatsen van content op de verschillende social media kanalen van TEC Entertainment, denk je mee over nieuwe formats voor op onze Facebook-, Instagram-, YouTube- en Twitter- of andere social media pagina’s en draag je bij aan het vergroten van het online bereik en de engagement rondom verhalen van TEC Entertainment.

Wat ga je doen?
In samenwerking met de PR en marketingafdeling maak en plaats je short-form-video’s voor Facebook en Twitter, houd je je bezig met Instagram Stories, ga je aan de slag met ons YouTube-account en nog veel meer. Je doet mee aan vergaderingen en brainstormsessies. Je gaat in gesprek met onze volgers op social media. Daarnaast help je onze acteurs om hun verhalen zo goed mogelijk op onze en hun eigen social media weg te zetten.

Wat bieden wij?
Je wordt onderdeel van een klein team, met als taak de TEC Entertainment verhalen op social media te vertellen. Je krijgt de kans je te ontwikkelen op het gebied van social media en er is ruimte om aan de slag te gaan met eigen ideeën.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media
  • Je kunt goed schrijven
  • Je bent creatief en komt met nieuwe ideeën
  • Je hebt ervaring met het filmen en monteren van videoverslagen
  • Je kunt verhalen uitwerken in een vorm die past bij het medium
  • Je kunt collega’s enthousiast maken over social media
  • Je bent beschikbaar vanaf september/oktober voor een periode van minimaal zes maanden


Wie zijn wij?
TEC Entertainment is gevestigd in Haarlem en produceert en promoot internationale theater en live entertainment producties van hoofwaardig niveau en brengt deze exclusief naar de Nederlandse theaters. Hiervoor werkt TEC Entertainment nauw samen met internationale producenten, creatives en artiesten en is altijd op zoek naar vernieuwende, bijzondere producties. In het theaterseizoen 2018 – 2019 produceert TEC Entertainment onder andere de nieuwe Nederlandse bewerking van de Broadway hit musical The Addams Family, een klassieke tournee met de muziek van de Star Wars films, een Opera Gala in Het Concertgebouw in Amsterdam en de start van een Europese tournee van de rockopera Jesus Christ Superstar met in de titelrol Ted Neeley.

Solliciteren?
Een creatieve sollicitatie kan je sturen naar vacature@TEC-entertainment.com
Vragen over deze stage? Neem contact op met Maxim Bezembinder 06 5356 2064

In het kort:
Bij: TEC Entertainment
Vanaf: September/Oktober 2018
Duur: Minimaal 6 maanden
Voor: 36 uur per week
Soort stage: (Online) Redactie-Research
Opleidingsniveau: HBO/WO
Vergoeding: € 300,- (HBO/WO), € 250,- (MBO) bruto bij fulltime stage
Afstudeeropdracht: Mogelijk