The Addams Family

Voor seizoen 2018/2019 is TEC Entertainment voor de reizende musical The Addams Family op zoek naar enthousiaste en veelzijdige:

Stagiaires Allround Techniek (M/V) 

Techniek

Als stagiair Techniek ben je een proactief onderdeel van de technische crew van de musical The Addams Family vanaf de montageperiode die start op 9 november 2018 tot het einde van de tournee op 17 maart 2019.

Wat doe je als stagiair Techniek

  • Onder begeleiding van onze stagemanager, licht operator en sound operator werk je mee aan de uitvoering van de technische productie van de musical en doe je veel ervaring op van de diverse technische disciplines die bij een grote reizende theatervoorstelling behoren.
  • Je helpt bij de opbouw, breek, voorbereiding van de show en tijdens de show bij diverse technische disciplines.
  • Samen met de andere medewerkers van de technische crew ben je verantwoordelijk voor een georganiseerde gang van zaken van de productie.

 

 Als stagiair Techniek verwachten wij dat je:

  • Een MBO-opleiding (niveau 4) op het gebied van podium & evenementen techniek volgt;
  • Flexibel, zelfstandig, accuraat en sociaal bent en weet van aanpakken;
  • Probleemoplossend denkt en werkt;
  • Bereid bent om ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen te werken.
     

Wij bieden je

Een professionele omgeving waarin je kennismaakt en groeit in alle facetten die een grote reizende theaterproductie met zich meebrengt. Tijdens deze veelzijdige stage wordt je getraind en begeleid door vakmensen uit de theaterwereld. Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires woonachtig in de regio Amsterdam. Je ontvangt voor deze stage een marktconforme vergoeding.

Wanneer je geïnteresseerd bent, kun je jouw motivatie en Curriculum Vitae mailen naar: vacatures@tec-entertainment.com