The Addams Family

Data

Telefonisch bestellen

Sponsoren & Partners

Bereikbaarheid

Het RAI Theater is eenvoudig te bereiken met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid op en buiten het terrein. RAI Amsterdam ligt op 8 minuten van het stadscentrum en 15 minuten van Schiphol Airport. Voor meer informatie over de route, kijk hier.


Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het RAI Theater, voor meer informatie kijk hier
U kunt parkeren voor het speciale theater tarief. Deze parkeerkaart kunt u kopen bij de theaterkassa.
Het RAI Theater beschikt over mindervaliden parkeerplaatsen. U kunt hier gebruik van maken als u in het bezit bent van een invalidenparkeerkaart.


Openbaar vervoer

Het RAI Theater is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, er is zowel een treinstation als tram en metrostation in de nabije omgeving. Voor meer info kijk hier.


Kassa locatie

De kassa in het RAI Theater is 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


De Foyers

De foyers in het theater zijn 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


Restaurant

Voorafgaand aan de voorstelling kunt u genieten van een heerlijk theatermenu in het sfeervolle Grand Café, de ontmoetingsplek bij uitstek. Kijk voor meer info hier.


Hotels

Nog even nagenieten van uw theaterbezoek en uw avond compleet maken met een hotelovernachting? Hier vindt u in verschillende categorieën, vlakbij RAI Amsterdam.


Pauzedrankje & Garderobe

Pauzedrankje en garderobe zijn niet bij de ticketprijs van de voorstelling inbegrepen.


Minder validen

Het RAI Theater is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn invalidentoiletten en er is een lift.

Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch via Eventim (088-0112615)


Slechthorenden

Het RAI Theater beschikt over een inductielus. U hoeft alleen uw gehoortoestel op stand ‘t’ te zetten. Als uw eigen gehoorapparaat geen 't' stand heeft, is het mogelijk apparatuur te lenen. Informeer ernaar bij de receptie van het theater. Houd er rekening mee dat u een geldig legitimatiebewijs moet kunnen overhandigen.


Hulphond / Blindengeleidehond

Blindengeleidehonden en hulphonden zijn welkom in het RAI theater. Het is wel noodzakelijk dat u bij de reservering van uw tickets bij Eventim meldt dat u een hulphond of blindengeleidehond bij u heeft.


Rookbeleid

Sinds 1 juli 2008 geldt het landelijke rookverbod in de Nederlandse horeca. Dit betekent dat roken in het theater niet is toegestaan.