The Addams Family
Nog t/m 31 maart in DeLaMar

Data

Telefonisch bestellen

Theater kassa

Kaarten voor voorstellingen in het DeLaMar Theater kunt u kopen via delamar.nl of dagelijks telefonisch via 0900 - 10 10 202 (ma t/m do 10.00 - 22.00, vr 10.00 - 18.00 en za & zo 10.00 - 16.00 uur, lokaal tarief). Ook kunt u bij avondvoorstellingen vanaf 17.00 uur en bij matineevoorstellingen vanaf twee uur voor aanvang terecht bij de kassa voor kaarten.

Meer informatie over het bestellen van kaarten.

Amsterdam

Sponsoren & Partners

Bereikbaarheid

Het DeLaMar Theater is gelegen aan de Marnixstraat, op 2 minuten loopafstand van het Leidseplein.


Parkeren

Bezoekers van het DeLaMar Theater kunnen parkeren bij Q-Park Europarking (met korting!). Vanuit de parkeergarage is het maximaal tien minuten lopen naar het DeLaMar Theater. Voor meer informatie kijk hier


Openbaar vervoer

Het DeLaMar Theater is gelegen op 1 minuut lopen vanaf het Leidseplein. Hier stoppen de tramlijnen 2, 11 en 12. Deze tramlijnen vertrekken van en naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station vertrekt iedere 5 minuten een tram naar het Leidseplein, die er gemiddeld 13 minuten over doet.
Hier vind u meer informatie over het openbaar vervoer naar het DeLaMar.


Kassa

Bij avondvoorstellingen is de kassa open vanaf 17.00 uur tot de aanvang van de voorstelling. Wanneer er matineevoorstellingen zijn, is de kassa vanaf twee uur voor aanvang geopend. De kassa is gesloten als er geen voorstellingen zijn in het theater.


Restaurant

In het DeLaMar Theater bevindt zich een gezellig Grand Café waar u de avond sfeervol en smakelijk kunt starten. De vlotte service zorgt ervoor dat u op tijd in de zaal zit. Na afloop van de voorstelling is het Grand Café dé plek om, onder het genot van een drankje, ontspannen en gezellig na te praten. Klik hier voor meer informatie over eten en drinken in het DeLaMar Theater.


Groepsarrangement

Met een groep collega’s, vrienden of familie naar de schouwburg en genieten van een heerlijk arrangement rondom de voorstelling? Kijk hier wat er mogelijk is. 


Minder validen

Het DeLaMar Theater heeft in beide zalen een aantal rolstoelplaatsen die u kunt reserveren. Daarnaast kunt u altijd terecht bij een van onze theatermedewerkers, voor eventuele assistentie.


Slechthorenden

Het DeLaMar Theater beschikt over een ringleiding. Er zijn zowel koptelefoons als inductielussen beschikbaar. Deze lus kan aangesloten worden op gehoorapparaten. U kunt deze lenen bij onze garderobe.


Rookbeleid

Sinds 1 juli 2008 geldt het landelijke rookverbod in de Nederlandse horeca. Dit betekent dat roken in de schouwburg niet is toegestaan.