The Addams Family
Nog t/m 31 maart in DeLaMar

Data

Telefonisch bestellen

Theater kassa

De theaterkassa is telefonisch te bereiken via telefoonnummer: 076 530 31 32of via www.chasse.nl

De theaterkassa is geopend van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur. Het mailadres is bespreekbureau@chasse.nl. De balie is bij theatervoorstellingen één uur voor aanvang geopend.

Breda

Sponsoren & Partners

Bereikbaarheid

Met de auto is het Chassé Theater dat in het centrum van Breda ligt goed te bereiken, rond het theater is voldoende parkeergelegenheid.


Parkeren

Op loopafstand vindt u parkeergarage Het Turfschip en Chassé parking, daarnaast is nog het parkeerterrein Chasséveld en Beyerd/Vlaszak. Meer informatie vindt u hier.

Op koopavond donderdag en koopzondag is het druk, u kunt dan gebruik maken van Premium Parking. Voor meer informatie klik hier

Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale parkeerplaatsen naast het theater en in Chassé parking.


Openbaar vervoer

Het Chassé Theater ligt op tien minuten lopen van Station NS. Aan de halte Vlaszak stoppen diverse buslijnen. Kijk op chasse.nl/arriva voor de dienstregeling en buslijnen die stoppen in de buurt van het theater.


fietsenstalling

Maak gebruik van de gloednieuwe fietsrekken op het voorplein of aan de zijkant van he theater. Ook kunt u uw fiets gratis stallen in een bewaakte fietsenstalling bij Oude Vest en Het Turfschip.


Kassa locatie

De kassa is vanaf 1 uur voor de voorstelling geopend.


De Foyers

De foyers in het theater zijn 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


Restaurant

In restaurant Front, de Brasserie of het Gerecht kunt u voorafgaand aan de voorstelling heerlijk eten. Hier treft u meer informatie.


Garderobe

De kosten van de garderobe zijn inbegrepen in de ticketprijs.


Groepsarrangement

Met een groep collega’s, vrienden of familie naar het theater en genieten van een heerlijk arrangement rondom de voorstelling? Kijk hier wat er mogelijk is.


Minder validen

Met uitzondering van de balkons is het theater goed toegankelijk voor minder validen.
Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch via Eventim (0900-1353) of de theaterkassa (076 530 3132) te reserveren. Of via de theaterbalie (open van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 18.00 uur).


Slechthorenden

Het theater is voorzien van een hulpsysteem voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. U kunt bij de servicebalie voor de voorstelling gratis een hoorhulp lenen.
Slechtzienden biedt het theater gratis toneelkijkers te leen aan, deze zijn ook verkrijgbaar bij de servicebalie van de theaterwinkel.


Rookbeleid

Sinds 1 juli 2008 geldt het landelijke rookverbod in de Nederlandse horeca. Dit betekent dat roken in het theater niet is toegestaan.