The Addams Family
Nog t/m 31 maart in DeLaMar

Data

Telefonisch bestellen

Sponsoren & Partners

Bereikbaarheid

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto op korte afstand van de snelwegen A12 en A44. Ook is het goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer wij hebben een eigen parkeergarage waar u de auto kunt parkeren.


Parkeren

World Forum is centraal gelegen in de Randstad en goed bereikbaar met de auto, wij hebben een eigen parkeergarage waar u de auto kunt parkeren.


fietsenstalling

U kunt uw fiets onbewaakt stallen aan de zijkant van het gebouw of de bewaakte fietsenstalling in de kelder, links naast ingang Zuid aan de Maduralaan.


Kassa locatie

De kassa in het Word Forum Theater is 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


De Foyers

De Foyers in het Word Forum Theater zijn 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


Restaurant

Ontspannen genieten van een drankje voor, tijdens of na de voorstelling? Dat kan in ons World Café!
Binnenkort meer informatie over eventuele arrangementen.


Minder validen

Het World Forum Theater is goed toegankelijk voor minder validen vanwege brede deuren en drempelloze overgangen. Er zijn liften naar de verdiepingen en op iedere verdieping bevindt zich een invalidentoilet.

Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch via Eventim (088-0112615)


Slechthorenden

De zaal is voorzien van een ringleiding voor slechthorenden. Indien u gebruik wenst te maken van deze ringleidingen, zijn bij de receptie ontvangers beschikbaar.


Rookbeleid

In het World Forum geld een algeheel rookverbod. Dit betekent concreet dat er in het pand (incl. cateringlokaties & parkeergarages) niet gerookt mag worden.

Het World Forum volgt hiermee de Tabakswet, die vanaf 1 juli 2008 in geheel Nederland van kracht wordt en waarmee alle horecagelegenheden, theaters, congrescentra en luchthavens geheel rookvrij worden.

Voor gasten en bezoekers van het World Forum is onder luifel bij de hoofdentree een rookruimte ingericht.