The Addams Family
Nog t/m 31 maart in DeLaMar

Data

Telefonisch bestellen

Theater kassa

De kassa is van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Kaarten reserveert u makkelijk via www.amphion.nl
Telefonisch bestellen kan ook. Belt u dan tussen maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur met onze kassa: 0314 - 376 000
(behoudens in eventuele vakantieperiodes, raadpleeg onze website dan).

Meer informatie over het bestellen van kaarten.

Sponsoren & Partners

Bereikbaarheid

Schouwburg Amphion is gelegen net aan de rand van het centrum in Doetinchem en is goed te bereiken met de auto. Stel uw navigatie in op Hofstraat 14, dit is het pand recht tegenover de ingang van de parkeergarage


Parkeren

Direct naast de schouwburg bevindt zich de Amphion Parkeergarage. U kunt ook parkeren boven de MediaMarkt. Beide garages zijn op loopafstand. Voor meer informatie kijk hier


Openbaar vervoer

Vanaf centraal station Doetinchem neemt u Buslijn 27 (richting Arnhem), 28 (richting Doetinchem De Huet), 29 (richting Arnhem) of 82 (richting Zutphen). U stapt uit bij halte centrum in Doetinchem. U vervolgt uw weg in Noordwestelijke richting. Steek de Hofstraat/N316 over en aan uw rechterhand vindt u Schouwburg Amphion.


Kassa locatie

De kassa is vanaf 1 uur voor de voorstelling geopend.


De Foyers

De foyers in het theater zijn 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


Restaurant

In de horeca van schouwburg kunt u terecht voor een hapje en drankje maar beschikt niet over een inpandig restaurant. Wilt u vooraf een hapje eten, dan zijn er veel restaurants in de nabije omgeving waar u op vertoon van uw toegangsticket met korting kunt eten. Klik hier voor de mogelijkheden.


Groepsarrangement

Met een groep collega’s, vrienden of familie naar de schouwburg en genieten van een heerlijk arrangement rondom de voorstelling? Kijk hier wat er mogelijk is. 


Pauzedrankje & Garderobe

Het pauzedrankje zit bij de ticketprijs van de voorstelling inbegrepen.


Minder validen

Schouwburg Amphion is goed toegankelijk voor minder validen.
Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch via Eventim (0900-1353) of de theaterkassa (0314 376 000) te reserveren.


Slechthorenden

De schouwburg is voorzien van een hulpsysteem voor slechthorenden met of zonder gehoorapparaat. U kunt bij de kassa gratis een headphone lenen.


Rookbeleid

Sinds 1 juli 2008 geldt het landelijke rookverbod in de Nederlandse horeca. Dit betekent dat roken in de schouwburg niet is toegestaan.