The Addams Family
Nog t/m 31 maart in DeLaMar

Data

Telefonisch bestellen

Theater kassa

De kassa van MartiniPlaza is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Op voorstellingsdagen is de kassa geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. U kunt telefonisch kaarten reserveren via de reserveerlijn (maandag tot en met vrijdag van 13.00 - 17.00 uur): 050 5222 797 of via www.martiniplaza.nl

Groningen

Sponsoren & Partners

Bereikbaarheid

Met de auto is MartiniPlaza gunstig gelegen aan de autosnelweg A7 (Amsterdam/Drachten, Hoogezand/Duitsland) nabij de kruising met de A28 (Assen/Zwolle). Meer info treft u hier.


Openbaar vervoer

MartiniPlaza ligt op circa 15 minuten lopen van het NS-station Groningen. Vanaf hier kunt u gebruik maken van de bus:

  • Lijn 6, richting Hoornsemeer, uitstappen bij halte Leonard Springerlaan. (ca. 2 minuten lopen)
  • LijnLijn 4, richting Roden via Grote markt, uitstappen bij halte Kamerlingh Onnesstraat. (ca. 8 minuten lopen)
  • LijnLijn 3, richting Leek Oostindie via Grote markt, uitstappen bij halte Kamerligh Onnesstraat. (ca 8 minuten lopen)

Parkeren

In de nabije omgeving van Martiniplaza zijn 1500 (deels betaalde) parkeerplaatsen. Tegenover de hoofdingang is de parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Uitrijkaarten kunt u verkrijgen bij MartiniPlaza. Bij voorstellingen worden uitrijkaarten verkocht in de hoofdingang. Meer info.


Gehandicaptenparkeerplaatsen

Aan de Leonard Springerlaan, direct tegenover de hoofdingang vindt u in totaal 8 parkeerplaatsen voor bezoekers met een gehandicaptenparkeerkaart. Meer info.


Kassa locatie

De kassa is vanaf 1 uur voor de voorstelling geopend.


De Foyers

De foyers in het theater zijn 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


Eten en Drinken

Vanaf 3 uur voor aanvang van de voorstelling bent u van harte welkom in ons restaurant 'Inspirations'. Naast het totaalarrangement en de à la cartekaart is het nu ook mogelijk om in ons restaurant 'Inspirations' te kiezen voor een speciale MartiniPlaza schotel. Hier vindt u meer info. Het theatercafé is één uur voor de voorstelling, en tot één uur na de voorstelling geopend.


Arrangement

Met een groep collega's, vrienden of familie naar het theater en genieten van een heerlijk arrangement rondom de voorstelling? Kijk hier wat er mogelijk is.


Pauzedrankje & Garderobe

Pauzedrankje en garderobe zijn bij de ticketprijs van de voorstelling inbegrepen.


Minder validen

Met uitzondering van het balkon is het theater goed toegankelijk voor minder validen. Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch (050-5222 797) of aan de theaterkassa te reserveren.


Slechthorenden

In de zaal is draadloze geluidsversterking aanwezig voor mensen die minder goed horen. De gehoorversterking is geschikt voor mensen met en zonder gehoorapparaat en verkrijgbaar bij de bewaakte garderobe. Wij vragen hiervoor een onderpand van € 20,-. U krijgt ter plaatse instructie over het gebruik van het systeem.


Rookbeleid

Sinds 1 juli 2008 geldt het landelijke rookverbod in de Nederlandse horeca. Dit betekent dat roken in het theater niet is toegestaan.