The Addams Family
Nog t/m 31 maart in DeLaMar

Data

Telefonisch bestellen

Theater kassa

De kassa is van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur geopend (behalve op nationale feestdagen) en tijdens deze openingstijden telefonisch bereikbaar op: 074 255 67 89of via www.schouwburghengelo.nl

Daarnaast is de kassa geopend op voorstellingsdagen vanaf 1 uur voor de voorstelling. U kunt dan alleen kaarten kopen en afhalen voor de betreffende voorstelling. Indien u last heeft van hoogtevrees is het bestellen van kaarten op het balkon, in verband met de hoogte van het balkon, niet aan te raden.

Hengelo

Tuindorphotel 't Lansink arrangement

Tuindorphotel 't Lansink biedt bij diverse voorstellingen hotelarrangementen aan. Kijk voor een overzicht van de arrangementen en om te reserveren op de site van Tuindorphotel 't Lansink.

Hampshire City Hotel arrangement

Maak uw theateravond compleet met een hotel overnachting. Het Hampshire City Hotel is gelegen direct naast Schouwburg Hengelo. Voor meer informatie kijkt u op de website van het Hampshire City Hotel.

Sponsoren & Partners

Bereikbaarheid

Met de auto is Schouwburg Hengelo via diverse invalswegen en vanaf de A1 goed te bereiken. Klik op een plaatsnaam voor een plattegrond en een routebeschrijving vanuit Almelo, Oldenzaal of Enschede.


Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergarage is De Beurs aan de B.P.Hofstedestraat nr. 41 (voorheen P1 Hengelo Centre). De Beurs is 7 dagen per week 24 uur per dag open.

Bij Q-park (Parkeergarage De Brink) kunt u uw auto 7 dagen per week 24 uur per dag parkeren. 


Openbaar vervoer

Het theater is gesitueerd tegenover het NS-station, busstation en taxistandplaats. Per trein of bus (uitstappen bij station Hengelo) is Schouwburg Hengelo dan ook prima bereikbaar. Het theater bevindt zich direct aan het Stationsplein. Zie voor meer informatie www.9292ov.nl 


Kassa locatie

De kassa bevindt zich in de Schouwburg en is vanaf 1 uur voor de voorstelling geopend.


De Foyers

De foyers in de Schouwburg zijn 1 uur voor aanvang van de voorstelling geopend.


Restaurant

Brasserie So Nice is het café-restaurant van Schouwburg Hengelo en is geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 8.30 uur, zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 16.00 uur. De ingang van de Brasserie bevindt zich aan het Schouwburgplein. De Brasserie is geopend voorafgaand en na afloop van voorstellingen en films. Theaterbezoekers kunnen in de Brasserie terecht voor een hapje of een drankje, voorafgaand aan de voorstelling. En natuurlijk voor de gezellige nazit, vaak met de artiesten.

De keuken gaat om 15.30 uur open, vanaf dat moment is het mogelijk om à la carte te eten. Klik hier om de menukaart van Brasserie So Nice te bekijken. Reserveren kan per e-mail via info@brasseriesonice.nl of telefonisch via 074-2558222. www.brasseriesonice.nl


Pauzedrankje & Garderobe

Pauzedrankje
Om wachttijden gedurende de pauzes te beperken, is het pauzedrankje bij deze voorstelling inbegrepen in de entreeprijs. In de foyers staan in de pauze drankjes voor u klaar en kunt u koffie en thee aan de bar verkrijgen. Na het eerste drankje worden reguliere prijzen gerekend.

Garderobe
Uit veiligheidsoogpunt dienen jassen e.d. afgegeven te worden bij de garderobe. De bewaakte garderobe is gratis.


Minder validen

Schouwburg Hengelo is goed toegankelijk voor minder validen en beschikt over aangepaste toiletten.


Rolstoelplaatsen

Er zijn slechts een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch of aan de kassa gereserveerd worden.


Slechthorenden

Slechthorenden kunnen een hoorhulp lenen. De dienstdoende hostess kan u uitleg geven over de instelling hiervan. 


Rookbeleid

Sinds 1 juli 2008 geldt het landelijke rookverbod in de Nederlandse horeca. Dit betekent dat roken in Schouwburg Hengelo (incl. Brasserie So Nice) niet is toegestaan.


Foto- en videoapparatuur en telefoons

Het is niet toegestaan bij voorstellingen en te fotograferen of andere opnames te maken. Telefoons staan uit tijdens de voorstelling.


Eten en drinken

Eten en drinken tijdens de voorstelling is eveneens zeer storend voor artiesten en andere gasten en is dan ook niet toegestaan.


Te laat

Houdt u bij uw bezoek aan het theater rekening met vertragingen bij het parkeren en in het verkeer. U kunt al vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling in het theater terecht. Om het publiek en de artiesten niet te storen, kunnen wij niemand meer toelaten na aanvang van de voorstelling. Na de pauze kunt u uw plaats innemen in de zaal.